28 Mayıs 2012 Pazartesi

Silkroad R Pet Sistemi

SİLKROAD ONLİNE YENİ PET SİSTEMİ
Arkaplan - Yeni alanların keşfedilmesi ile, Silkroad'daki, tüccarlar altın bir çağa girdi. Ancak, daha güçlü olan canavarlar da daha fazla risk altındadır. Riski yönetmek için, Tüccarlar Birliği canavarların tehlikesine karşı güvenlikten emin olunmasını sağlayacak yeni ürünleri satmaya başladılar. Bu ürünler yeni hayvanların dışında yoktur ve "Arkadaşlar" olarak anılmaktadırlar. Bu evcil hayvanlar gelişmiş bir eğitim verilerek özel güçleri ile birlikte gelmektedir. Önceki evcil hayvanların özel yeteneklerini geçen yetenekleri ile, Arkadaşlar güçlü olacak ve savaş da dahil olmak üzere birçok alanda yolculuğunuzda yardımcı birer yol arkadaşı olacaklardır. Özellikler - Arkadaşlar sahiplerine yardım eder ve belirtilen hedefe saldırır veya sahiplerinin binebileceği birer binek hayvanı olarak kullanılabilirler. Aynı zamanda karar verebilir ve önceden verilen becerileri kendiliğinden kullanabilirler. Saldırı ve Koruma için olan ve güçlü arkadaşları vardır. Tercih ettiğiniz türü seçebilirsiniz. Aynı zamanda güçlerini artıran veya SP depolama gibi özel yetenekler kazandıran belirli arkadaş eşyaları vardır. Arkadaşları Kazanma ve Çağırma - Arkadaşlar iki yolla kazanılabilir. İsterseniz Eşya Mağazasından bir Fellow summon scroll satın alabilir ya da sahip olduğunuz bir evcil hayvanı değiştirebilirsiniz. Bir evcil hayvanınızı değiştirmek için, Potion of Evolution kullanarak kasabalardan birindeki bir Ahır NPC ile konuşun. Arkadaşı çağırmak için envanterinizde summon scroll'a sağ tıklayın.
Evcil hayvan sistemi arkadaş edinme ve çağırma Serbest Bırak - Bir Arkadaşınızı "serbest" bıraktığınızda, çağrılan Arkadaş yeniden eşya şekline dönüşür. Arkadaşınızı serbest bırakmak için, sohbet penceresine "/dismiss" yazın veya serbest bırakma simgesine tıklayın (kısayol: PgUp). Arkadaşınız serbest bırakıldığında, çağrılan Arkadaş kaybolur ve bir eşya şeklini alarak stoğunuza geri döner. Arkadaşlar öldükten sonra çağırılamazlar. Yeniden çağırabilmek için Resurrection Stone kullanılarak diriltilmeleri gerekir. Eğer Arkadaş bir savaşa katılmışsa ya da oyuncu karakter ölmüşse, Arkadaş serbest bırakılamaz. Serbest PvP etkinse (pelerinli), çağrılan Arkadaş serbest bırakılır ve Serbest PvP devre dışı bırakılıncaya kadar bir daha çağırılamaz.
Evcil hayvan sistemi arkadaşını serbest bırak Ad Oluştur - Arkadaşlar aynı zamanda oyuncunun tercihlerine göre isimlendirilebilir. Ad girildiğinde, değiştirilemez. Ancak, evcil hayvanınızın adını sıfırlamak için Naming Scroll'u kullanabilirsiniz. (Eşya Mağazasından scroll satın alabilirsiniz.)
Evcil hayvan sistemi arkadaşına isim ver EXP/Arkadaş Bilgisi - Arkadaşlar avlanarak EXP kazanır. Bu, oyuncunun EXP'inden farklıdır ve oyuncunun EXP değerini herhangi bir şekilde etkilemez. Arkadaşın büyüme hızı sahiplerinden daha hızlı olmasına rağmen, seviyeleri sahiplerinden daha büyük olamaz. Seviye 10 ve üstünde, Arkadaşların ölümü EXP kaybı ile sonuçlanabilir. Ancak, seviyeleri azaltılmaz. Arkadaşlar türlerine göre eşsiz becerilere sahiptirler ve eşyalara da sahip olabilirler.
Evcil hayvan sistemi arkadaşının exp bilgisi Doygunluk - Doygunluk, Arkadaşın eylemleri için gerekli olan bir enerjidir. Arkadaşın HP'sinden farklıdır. Maksimum Doygunluk bir Arkadaştan diğerine farklılık gösterir. Zaman ilerledikçe ve bir beceri kullanıldıkça seviyesi azalır. Doygunluk 0 seviyesine ulaştığında, daha fazla EXP kazanılmaz ve seviyesi Arkadaşın güçlerini artırabilir veya azaltabilir. Doygunluk, Feed Sackskullanılarak yeniden yüklenebilir. - Doygunluk %70 veya üstüne ulaştığında, Arkadaş normal durumundan 10 seviye daha yüksekte olan Arkadaş kadar güçlüdür. - Doygunluk %30 veya daha az olduğunda, Arkadaş normal durumundan 10 seviye daha düşük olan bir Arkadaş kadar güçlüdür. Kurtarma / Canlandırma - Bir Arkadaşın HP'si Water of Life kullanılarak geri yüklenebilir. Water of Life eşya mağazalarından satın alınabilir ve'Enhanced Water of Life' canavarları avlayarak elde edilebilir. Ölü bir Arkadaş Stone of Resurrection kullanılarak canlandırılabilir. Seviye desteği kullanılacak olan Stone of Resurrectiontürünü belirler. Stones of Resurrection mağazalardan satın alınabilir. Emir Verme - Arkadaşınız için emir verebilirsiniz. Emir vermek için, emri sohbet penceresine girin, simgeye tıklayın veya kısayol tuşuna basın. Evcil hayvan sistemi arkadaşına emir ver Evcil Hayvan Evrimi - Büyüyen evcil hayvanınızı evrimleştirerek bir Arkadaş elde edebilirsiniz. Evcil hayvanınızı evrimleştirmek için, Eşya Mağazasından satın alabileceğiniz Potion of Evolution gereklidir. Evrim sürecine başlamak için bir Ahır NPC ile konuşun.Saldır/Koru/Güçlü türlerinden birini seçebilirsiniz. Evrim süreci boyunca, sadece seviye tutulur ve EXP sıfırlanır.
Evcil hayvan sistemi evrim geçirme Evcil Hayvan Becerileri - Arkadaşların becerileri üç kategoriye ayrılmıştır: Eşsiz, Hazır ve Eşya becerileri. Arkadaşın becerilerinin kullanılması Arkadaş AI ile belirlenir ve oyuncu bunu kontrol edemez. Ancak, aktif beceriler oyuncu tarafından kontrol edilebilir. Tüm becerilerde aktivasyon şansı ile soğuma zamanı vardır. Aktivasyon şansına göre birçok beceri rastgele kullanılmakla birlikte, bazı beceriler Arkadaşın veya ustanın durumuna bağlı olarak aktive edilir.
Evcil hayvan beceriler Özgün Beceriler - Eşsiz beceriler çağrılması üzerine bir Arkadaş ile gelir. Anında kullanılamaz, fakat Arkadaş belirli bir seviyeye ulaştığında hazır tutulur. Aktif Beceriler Doygunluğu tüketir. Arkadaş yeni beceriler kazandıkça eşsiz beceriler otomatik olarak iyileştirilir. Hazır Beceriler - Bir arkadaş hazır beceriler için altı beceri yuvası ile gelir. Arkadaş belirli seviyelere ulaştığında bu yuvalar aynı zamanda kullanılabilir. Bu yuvalarda, canavarları avlayarak veya görevleri tamamlayarak hazır becerileri kazanabilirsiniz. Hazır becerilerin aralığı Arkadaş türüne göre belirlenir. bir beceri hazır olduğunda, yalnızca bir 'Removal Rondo' ile kaldırılabilir. Arkadaş yeni seviyeler elde ettikçe hazır beceriler otomatik olarak iyileştirilmez, fakat canavarları avlayarak ve görevleri tamamlayarak daha yüksek beceriler elde edilmelidir. Eşya Becerileri - Eşya Becerileri, bir Arkadaş tarafından donatılan eşyalara bağlı olarak yuvalara otomatik olarak atanır. Bu beceriler Arkadaş tarafından etkinleştirilmez, bunun yerine sahibi tarafından etkinleştirilir. Bunlar iyileşmez. Beceriler ile gelen iki tür eşya vardır: nazar boncukları ve choker'lar. Nazar boncukları SP deposu ile gelir ve eşyaların becerilerini alır ve choker'lar ise ustası Berserker moduna girdiğinde Arkadaşın Berserker moduna geçmesini sağlar. Beceri Kaldırma - Removal Rondo kullanarak bir Arkadaştaki hazır becerileri kaldırabilirsiniz. Sürece başlamak için, bir Ahır NPC ile konuşun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder